Sigurojmë më të mirën!

Distribur për Kosovën i autolarjeve me vetëshërbim dhe detergjentëve të larjes kroate Adriateh.

Autorizuar për distribucion, servis, dhe sigurimin e pajisjeve rezervë

Rreth nesh

Pit Stop Wash është një kompani e cila operon aktualisht në tregun e Kosovës. Synimi ynë është të sjellim në vend teknologjinë më të mirë në fushën e autolarjeve me vetëshërbim. Në partnerit me një nga kompanitë më të njohura ndërkombëtare të fushës, “Adriateh”, ne kemi ngritur tashmë dy pikat e para të autolarjeve: High Tech Cleaning, funksionale prej thuajse një viti tashmë, në qytetin e Prishtinës dhe Pit Stop Wash në Ferizaj, të cilat në shumë pak kohë janë kthyer në destinacinonin e parapëlqyer të një pjese të madhe të shoferëve në vend. 
Adriateh është një emër i njohur në industrinë e larjes së makinave që nga viti 1996 duke ofruar zgjidhje të sigurta dhe efektive por gjithashtu edhe një aspekt estetik që e dallon nga kompanitë e tjera, në mbi 40 vende të ndryshme të botës. Të gjitha makineritë dhe pajisjet e nevojshme për stacionin e autolarjes projektohen, prodhohen dhe testohen në objektet e kompanisë, gjë që ofron siguri dhe besueshmëri të lartë për bizneset e reja.
Stacioni i larjes së makinave me etiketën Adriateh përfshin më të mirat, duke filluar me dizajnin bashkëkohor, inxhinierinë preçize, mjeshtërinë dhe teknologjinë inovative. Klientët tanë mund të zgjedhin brenda një game prej pesë strukturash vertikale të larjes së makinave të ndërtuara tërësisht nga çelik inox me dizajne industriale të patentuara të regjistruara sipas WIPO Geneve.

Klientëve tanë ju sigurojmë teknologjinë inovative të pastrimit me deri në 8 programe larjeje, mbështetje të pandalur 24/7 të klientit si dhe asistencë teknike, një sistem të zgjuar vetë-diagnostikues dhe akses në distancë në rrjedhën e punës së makinës, sistem riciklimi që kursen energji dhe ujë me çdo larje dhe instalimet elektrike solare.

Programet

Ne i duam klientët tanë dhe duam t’u japim atyre çdo arsye që të vijnë të na vizitojnë shpesh. Ne gjithashtu kuptojmë se lloje të ndryshme klientësh kanë nevoja dhe preferenca të vecanta.

Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë opsione shtesë të larjes, duke përfshirë ato më të zhvilluarat.

Shikoni programet e ndryshme që ne ofrojmë dhe zbuloni se cili i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Dizajnet tona

Dizajne unike të patentuara

Pajisjet shoqëruese

Për të pasuruar stacionin tuaj të autolarjes, ne kemi gjetur mënyrën për t’ju siguruar të gjitha pajisjet e nevojshme që lehtësojnë punën dhe proceset e lidhura me larjen e automjeteve. 

Pajisjet që ne ofrojmë janë të ndërtuara nga materiale rezistente, me teknologji të avancuar por të lehtë në përdorim, në mënyrë të tillë që të rritet funksionalitetit dhe pa harruar miqësore me ambientin.

Ju mund të zgjidhni midis opsioneve të shumta që ne ofrojmë për të përmbushur nevojat dhe për të kënaqur plotësisht përdoruesit tuaj të respektuar.

Galeri

Tek ne do të gjeni një partner besnik

Fillo ndërtimin e biznesit tend tani!

Bëni sot investimin tuaj

Pranë nesh do të gjeni:

Cilësinë më të lartë

Siguri në biznesin tuaj

Kthim të shpejtë i investimit

Pit Stop Wash

Më e mira në Kosovë

@2022 Pit Stop Wash – All rights reserved

Adresa jonë

Ruga Ahmet Krasniqi

Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

 

Telefon: 044760365

           049482888

pittstopshpk@gmail.com

Prishtinë