Pit Stop Wash

Pit Stop Wash është autolarja e parë e jona në Ferizaj. Duke ndjekur suksesin e pikave të mëparshme, dhe duke parë kërkesën e klientëve në të gjithë Kosovën vendosëm më në fund të hapim një pikë të re në këtë zonë, duke i mundësuar kështu klientëve tanë besnikë shërbimin sa më afër zones së tyre të banimit. Autolarja është e pajisur me makineritë profesionale më të mira të fushës, që funksionojnë në mënyrë të përsosur në çdo orë të ditës apo stinë të vitit e po ashtu me produktet më cilësore dhe efektive për shërbimet që ne ofrojmë.

Për të gjithë të interesuarit, na gjeni në adresen:

Fshtati Bibaj- Ferizaj 

 

Ose na kontaktoni në:

Telefon: 044760365/049482888

E-mail: pitstopwashks@gmail.com

 

Galeria

Ne kujdesemi

Strategjia jonë

Shpejt

Ne e vlerësojmë kohën tuaj, ndaj përparësi thelbësore në strategjinë e ndërtimit të biznesit tonë ka qenë gjetja e një mekanizmi se si koha e pritjes të jetë sa më e shkurtër të jetë e mundur. E ia kemi arritur kësaj!

Mirë

Duam të sigurohemi që çdo makinë merr shërbimin e përsosur si për sa i përket teknologjisë ashtu edhe produkteve të përdorura. Ndaj kemi mundësuar përdorimin të një numri larësish profesionalë, efikasë e cilësorë.

Lirë

Larja e makinës nuk duhet të jetë një luks, por një veprimtari e zakonshme dhe e përballueshme për çdo qytetar që e përdor atë. Ndaj dhe jemi kujdesur që çmimet tona të jenë sa më të përshtatshme për këdo.

Pit Stop Wash

Më e mira në Kosovë

@2022 Pit Stop Wash – All rights reserved

Adresa jonë

Ruga Ahmet Krasniqi

Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

 

Telefon: 044760365

           049482888

pittstopshpk@gmail.com

Prishtinë