Magic Wash

Magic Wash është autolarja më e re e ndërtuar nëpërmjet teknologjisë Adriateh në qytetin e Gjilanit. Me 5 hapësira larjeje që funksionojnë paralelisht ju nuk do t’ju duhet të prisni asnjëherë në rradhë për t’u kujdesur për veturën tuaj. Teknologjia më e fundit, shumë funksionale, cilësore por dhe miqësorë  me automjetin si edhe me ambientin i vihen në dispozicion gjithë klientëve tanë cdo ditë 25/7.

Për të gjithë të interesuarit, na gjeni në adresen:

Nëna Tereze (Rruga Gjilan-Prishtin), Gjilan, Kosovo

E-mail: magicwash1@hotmail.com

 

Galeria

Ne kujdesemi!

Strategjia jonë 

Shpejt

Ne e vlerësojmë kohën tuaj, ndaj përparësi thelbësore në strategjinë e ndërtimit të biznesit tonë ka qenë gjetja e një mekanizmi se si koha e pritjes të jetë sa më e shkurtër të jetë e mundur. E ia kemi arritur kesaj!

Mirë

Ne duam të sigurohemi që çdo makinë merr shërbimin e përsosur si për sa i përket teknologjisë ashtu edhe produkteve të përdorura. Ndaj kemi mundësuar përdorimin të një numri larësish profesionalë, efikasë e cilësorë.

lirë

Larja e makinës nuk duhet të jetë një luks, por një veprimtari e zakonshme dhe e përballueshme për çdo qytetar që e përdor atë. Ndaj dhe jemi kujdesur që çmimet tona të jenë sa më të përshtatshme për këdo.

Pit Stop Wash

Më e mira në Kosovë

@2022 Pit Stop Wash – All rights reserved

Adresa jonë

Ruga Ahmet Krasniqi

Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

 

Telefon: 044760365

           049482888

pittstopshpk@gmail.com

Prishtinë