Nise biznesin tënd tani!

Kontakt

Na kontaktoni në: 

Telefon:  044760365 / 049482888

E-mail:   pittstopshpk@gmail.com

Adresa:  Ruga Ahmet Krasniqi

              Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

 

 

Pit Stop Wash është përfaqësuesja e vetme e kompanisë Adriateh dhe sjell në Kosovë teknologjinë më të përparuar të autolarjeve me vetëshërbim. Nëse jeni të interesuar të hapni biznesin tuaj, na kontaktoni në një nga mënyrat e sipërpërmendura ose na lini një mesazh direkt dhe ne do t’ju kthejmë një përgjigje në shumë pak kohë. 

Ose na shkruani:

  Pit Stop Wash

  Më e mira në Kosovë

  @2022 Pit Stop Wash – All rights reserved

  Adresa jonë

  Ruga Ahmet Krasniqi

  Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

   

  Telefon: 044760365

             049482888

  pittstopshpk@gmail.com

  Prishtinë