High Tech Cleaning

High Tech Cleaning është autolarja e parë në Kosovë e ndërtuar me teknologjinë e kompanisë Adriateh. E ndërtuar rreth një vit më parë në hyrje të Prishtinës ajo është kthyer sot në një nga pikë-ndalimet kryesore të shoferëve vendas dhe vizitorë. Klientët tanë e vizitojnë High Tech Cleaning shpesh jo vetëm sepse marrin një shërbim cilësor dhe aspak të kushtueshëm, por edhe pse kanë mundësinë të kujdesen vetë për çdo detaj të makinës duke e kthyer të gjithë proçesin në një eksperiencë të veçantë dhe argëtues në të njëjtën kohë.

Për të gjithë të interesuarit, na gjeni në adresen:

Ruga Ahmet Krasniqi- te rrethi për Mitrovicë

 

Ose na kontaktoni në:

Telefon: 044760365/049482888

E-mail: hightechshpk@gmail.com

 

Galeria

Ne kujdesemi!

Strategjia jonë 

Shpejt

Ne e vlerësojmë kohën tuaj, ndaj përparësi thelbësore në strategjinë e ndërtimit të biznesit tonë ka qenë gjetja e një mekanizmi se si koha e pritjes të jetë sa më e shkurtër të jetë e mundur. E ia kemi arritur kesaj!

Mirë

Ne duam të sigurohemi që çdo makinë merr shërbimin e përsosur si për sa i përket teknologjisë ashtu edhe produkteve të përdorura. Ndaj kemi mundësuar përdorimin të një numri larësish profesionalë, efikasë e cilësorë.

lirë

Larja e makinës nuk duhet të jetë një luks, por një veprimtari e zakonshme dhe e përballueshme për çdo qytetar që e përdor atë. Ndaj dhe jemi kujdesur që çmimet tona të jenë sa më të përshtatshme për këdo.

Pit Stop Wash

Më e mira në Kosovë

@2022 Pit Stop Wash – All rights reserved

Adresa jonë

Ruga Ahmet Krasniqi

Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

 

Telefon: 044760365

           049482888

pittstopshpk@gmail.com

Prishtinë