Eja dhe përjetoje vetë eksperiencën

Autolarjet tona

Mëso më shumë mbi punën tonë

Prishtinë

Ferizaj

Gjilan

Je i interesuar?

Kur ndërtoni me pajisjet që ne ofrojmë, ju investoni në makineritë profesionale më të mira të fushës së autolarjes me vetë-shërbim, që funksionojnë në mënyrë të përsosur duke përmbushur kërkesat më të vështira të larjes e në të njëjtën kohë duke ulur kostot tuaja dhe duke rritur kthimin e shpejtë të investimit.

Çfarë thonë klientët tanë?

Bravo ju koft. Teper perfekt e i kishit nreq. Veq vazhdoni keshtu e plot sukses keni me pas. Edhe Lirë edhe mirë 👍
A. B.
Prishtinë
Urime shumë sukses, autolarja ma e mira në Kosovë me ujë të nxehtë, me wax special, mos harro OSMOZA hahhaha Laje kerrin ik... jo jo aty ka edhe shkelqim gomash, ka edhe parfum per mbrenda veturës, o pasna harru se edhe fshisa elektrike mashallah!
S. A.
Gjilan
Isha dje të ju, ndalova rastësisht përpara se të kthehesha për në Tiranë dhe e lava makinën time. Kam ngelur super e kënaqur. Nuk m'u desh të prisja aspak, e pasi mbarova makina dukej si e re. Suksese keni top produkte 👍
A. N.
Tiranë

Pit Stop Wash

Më e mira në Kosovë

@2022 Pit Stop Wash – All rights reserved

Adresa jonë

Ruga Ahmet Krasniqi

Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

 

Telefon: 044760365

           049482888

pittstopshpk@gmail.com

Prishtinë