NDËRTO AUTOLARJEN TËNDE TANI

Sjellim pranë jush teknologjinë më të mirë të momentit!

1

Produktet me cilësi të lartë, të qëndrueshme, të lehta për t’u përdorur dhe inovative, të ndërtuara nga materiale rezistente ndaj korrozionit…

2

Klientëve tanë ju sigurojmë teknologjinë inovative të pastrimit me deri në 8 programe larjeje, mbështetje të pandalur 24/7 të klientit si dhe asistencë…

3

Në ditët e sotme, fshesa elektrike përbën një pajisje standarde e cila është e domosdoshme në tërësinë e mjeteve të kujdesit për makinën. Ne ofrojmë një shumë…

4

Ne duam të sigurohemi që çdo makinë merr shërbimin e përsosur edhe kur bëhet fjalë për detergjentët e përdorur. Kjo është arsyeja pse ju keni mundësuar…

Distribur për Kosovën i autolarjeve me vetëshërbim dhe detergjentëve të larjes kroate Adriateh.

Ju ofrojmë siguri, cilësi dhe profesionalizëm

- për t'u shndërruar në partnerët tuaj afatgjatë!

Ndërto të ardhmen tënde me më të mirët!

Fillo tani!

Duke ndërtuar me pajisjet që ne ofrojmë, ju investoni në makineritë profesionale më të mira të fushës së autolarjes me vetë-shërbim mbështetur në teknologjinë më të përparuar. 

Për të mundësuar funksionimin në mënyrë të përsosur për të përmbushur kërkesat më të vështira të larjes e në të njëjtën kohë duke ulur kostot e shpenzimet për të  rritur si rrjedhojë kthimin e investimit.

Autolarjet tona

Ku na gjeni në Kosovë?

Prishtinë

Ferizaj

Gjilan

Zbulo më shumë

Njihu me punët tona

Çfarë thonë klientët tanë?

Bravo ju koft. Teper perfekt e i kishit nreq. Veq vazhdoni keshtu e plot sukses keni me pas. Edhe Lirë edhe mirë 👍
A. B.
Prishtinë
Urime shumë sukses, autolarja ma e mira në Kosovë me ujë të nxehtë, me wax special, mos harro OSMOZA hahhaha Laje kerrin ik... jo jo aty ka edhe shkelqim gomash, ka edhe parfum per mbrenda veturës, o pasna harru se edhe fshisa elektrike mashallah!
S. A.
Gjilan
Isha dje të ju, ndalova rastësisht përpara se të kthehesha për në Tiranë dhe e lava makinën time. Kam ngelur super e kënaqur. Nuk m'u desh të prisja aspak, e pasi mbarova makina dukej si e re. Suksese keni top produkte 👍
A. N.
Tiranë

Pit Stop Wash

Më e mira në Kosovë

@2022 Pit Stop Wash – All rights reserved

Adresa jonë

Ruga Ahmet Krasniqi

Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë

 

Telefon: 044760365

           049482888

pittstopshpk@gmail.com

Prishtinë